Vet ni vad Hundens ö är för något?

Vi var ute på Hundens ö med Daisy vår Dvärgsnauzer. Den ligger vid Drottningholms slott och är egentligen två öar där hundar får vara och ungås utan inblandning från husse och matte. Platsen är underbart vacker speciellt nu på hösten.


Är det inte vackert? En bra höstdag är bland det finaste som finns, med hög och klar luft. Jag tror Daisy tycker det hon med, även om hon är lite avvaktande mot alla stora hundar och gärna går in närheten av sin matte.

2 Responses to “Vet ni vad Hundens ö är för något?”

 1. nathalie basurto skriver:

  hur tar man sej dit??

  • anders skriver:

   Man åker mot Drottningholms Slott, när man har passerat slottet så finns det en parkeringsplats till vänster. I riktning från slottet så finns det en parkväg efter ca 100 så är det en liten bro med en grind över till en liten skogsklädd ö. Då är man på hundens öar. Gär man tvärs över ön så kommer man till en ny ö utan träd, där brukar hundarna leka.

   Anders

Leave a Reply